TÜMYAD Vakfı, sadece ihtiyaç sahibi insanlara değil, desteğe ihtiyaç duyan tüm canlılara yardım hizmeti sunar. Doğayı ve özellikle yardıma muhtaç hayvanları korumak için çalışır. Biz, tüm vakıf çalışanları olarak, doğayı seviyoruz. Ülkemizi, doğamızı, vatanımızdaki tüm canlıları seviyoruz. Sizin de sevdiğinizi biliyoruz. Hep birlikte amacımız, doğamıza sahip çıkmak ve bu topraklarda yaşayan yardıma muhtaç tüm canlılara yardım elimizi uzatmak. Bu amaçla, doğayı ve hayvanları korumak için projeler geliştiriyoruz. Doğayı ve canlıları koruma bilincimizi pekiştirecek etkinlikler düzenliyoruz.

TÜMYAD Vakfı olarak düzenlediğimiz ağaç dikme kampanyaları ile doğal hayatın sürekliliğine katkıda bulunuyoruz. Doğal alanlarımızı korumak amacıyla, her yıl düzenli olarak ağaçlandırma projeleri gerçekleştiriyoruz. Sokak hayvanlarının korunması ve barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için yıllardır çalışıyoruz. Bu kapsamda, şehirlerdeki yardıma muhtaç sokak hayvanlarının beslenmesi, tedavisi ve bakımı için gerekli olan çalışmaları yürütüyoruz. Ayrıca sokak hayvanları için barınakların kurulmasına destek oluyoruz.

dunyayı-seviyoruz-02

Vakıf olarak, hayvan besleme ve hayvan sağlığı ile ilgili rehabilitasyon merkezi oluşturma projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda, yeterli sayıda veteriner ve gerekli personelden oluşan Hayvan Hastanesi ve Doğal Yaşam Çiftliği projemiz, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız öncelikli faaliyetler arasındadır. Ayrıca, sokak hayvanları veya sahipsiz hayvanlar için 24 saat hizmet veren, gerektiğinde ambulans hizmeti de sunan tesisler kurmayı hedefliyoruz. Bu tesisleri modern cihazlarla tefriş edebilir, bu amaçla kurulmuş ünite, klinik, çitlik gibi tesislere ayni veya nakdi her türlü desteği sunuyoruz.

Hayvanların ve doğal alanların korunması konusunda, çocukların ve gençlerin bilinçlenmeleri gerektiğini önemsiyoruz. Doğanın ve hayvanların neden korunması gerektiğini gelecek nesillere aktarmamızı sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Bu alandaki çalışmalar sayesinde, doğa ve hayvanların korunması hakkında, duyarlı ve bilinçli bir nesil yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Hayvanların ve doğanın korunması konularına katkıda bulunmak isteyen herkesin desteğini bekliyoruz. Bağışlarınız ve katkılarınız, sokak hayvanlarının ve doğamızın yaşamasını sağlayacaktır.