TÜMYAD Vakfı olarak, geliştirdiğimiz sosyal yardım projeleri ile Türkiye’de desteğe ihtiyaç duyan insanlar için sosyal yardım sunuyoruz. Bunun için hazırladığımız projelerle, öncelikle sosyal yardım kavramı hakkında toplumumuzu bilinçlendirmeye gayret ediyoruz. Sosyal yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım ediyor ve onlara destek sunuyoruz. Amacımız, toplumumuzda yardımlaşma ve dayanışma kavramlarını ön plana çıkartmaktır.

TÜMYAD, ihtiyacı olanların hayatlarında bir fark yaratmaya adanmış olan bir iyilik vakfıdır. Vakıf olarak, sosyal yardım projelerinin, topluluğumuzda bir fark yaratmanın iyi bir yolu olduğunu düşünüyoruz. Sosyal yardım projelerimiz aracılığıyla, ihtiyaç duydukları gerekli kaynaklara erişimi olmayan bireylere, ailelere ve kuruluşlara ulaşabiliyoruz. Ülkemizde yardıma en çok ihtiyaç duyanlara kaynak ve destek sağlayabildiğimiz için gurur duyuyoruz. Hayat mücadelesinde desteğe ihtiyaç duyan kişilere yardım etmek bizi mutlu ediyor.

Bu kapsamda öncelikle, ekonomik olarak zor durumda olan gençlere eğitim desteği sunuyoruz. Sosyal yardım projelerini, özellikle yurdumuzda ekonomik olarak dezavantajlı olan gençlere destek olmak için gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda öncelikle kız çocuklarının eğitimini çok önemsiyoruz. Ülkemizdeki kız çocuklarının eğitimi konusunda hassas davranıyor ve onların hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Ayrıca, sanatsal ve kültürel eğitimlerinde desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere de katkı sağlıyoruz. Böylece, onların hayatının her alanında gelişmelerini ve başarılarını desteklemeye gayret ediyoruz.

sosyal-yardim-projeleri-02

TÜMYAD Vakfı olarak, insanların hayatını kolaylaştırarak, toplumda daha adil ve eşitlikçi bir yaşam kalitesi oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sosyal yardım projelerimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladığımız projeler için de kıymetli bağışlarınızı bekliyoruz. Gelecekte gerçekleştirmeyi planladığımız sosyal yardım projeleri için yapacağınız kıymetli bağışlarınızın, ülkemizdeki insanların ve özellikle genç bireylerin daha iyi bir hayat yaşaması onlara iyi bir destek sağlayacağını bilmelisiniz.

Yurdumuzdaki gençlere, eğitim hayatlarında başarılı olabilmeleri için ihtiyaç duydukları imkan ve araçları sağlama konusunda tutkuluyuz. Gönüllülerimiz ve destekçilerimiz ile birlikte çalışarak, ihtiyaç sahiplerinin hayatlarında iyi bir etki yaratmaya devam ediyoruz. Sosyal Yardım Başvuru Formu ve öğrencilerden istenecek belgeler için lütfen vakif@tumyadvakfi.org mail adresine talebinizi iletiniz.