Kar amacı gütmeyen bir yardım vakfı olarak, toplumda fark yaratmak ve ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için birçok farklı faaliyet gerçekleştiriyoruz. Eğitim faaliyetleri ile öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemeyi amaçlıyoruz. Sağlık faaliyetleri ile toplumda sağlık hizmetlerine erişmekte güçlük çeken insanlara ve diğer canlılara yönelik sağlık desteği sunuyoruz. Sosyal faaliyetlerimiz ile toplumdaki desteğe ihtiyaç duyan insanlara yardımcı olurken, sosyal hayatta yardımlaşma ve dayanışmayı sağlıyoruz. Kültürel faaliyetleri ise, toplumda kültürel etkinliklere katılımın artmasıve ve kültürel mirasın korunması için gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerin her birinin, toplumda fark yaratmak ve toplumumuzu geliştirmek için önemli olduğunu düşünüyoruz. Siz de, katılımınız ve desteğinizle bu faaliyetlere katkıda bulunabilirsiniz.

TÜMYAD Vakfının Faaliyetleri

Eğitim Faaliyetleri

Eğitim alanındaki faaliyetlerimizi, Türkiye'de eğitim desteğine ihtiyaç duyan, zeki ve yetenekli öğrencilerimiz için gerçekleştiriyoruz. Bu amaçla, gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Sağlık Faaliyetleri

Sağlık alanındaki faaliyetlerimizin amacı, Türkiye’de desteğe ihtiyaç duyan kişilerin sağlık hizmetine eşit seviyede ulaşmasını sağlamaktır. Sağlık hizmetine ulaşamayan tüm canlılara yönelik sağlık projeleri geliştiriyoruz.

Sosyal Faaliyetler

Vakıf olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetler ile tüm yurttaki insanlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Toplumun her kesiminden desteğe ihtiyaç duyan kişilere ulaşmaya gayret ediyoruz.

Kültürel Faaliyetler

Kültürel faaliyetler kapsamında, medeniyetimize ilişkin değerlerimizi ve sanatımızı tanıtan projeleri destekliyoruz. Kültürümüzün ve değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasına destek oluyoruz.