TÜMYAD Vakfı olarak amacımız, Türkiye’de yardıma ihtiyaç duyan insanların hayatını kolaylaştırmak ve onlara destek olmaktır. Bu kapsamda, özellikle ülkemizdeki ilgiye muhtaç genç bireyleri desteklememiz gerektiğini biliyoruz ve onları önemsiyoruz. Bu nedenle, hali hazırda gerçekleştirdiğimiz yardım projelerine ek olarak, önümüzdeki dönemde desteğe ihtiyaç duyan gençler için okul ve yurtlar açmayı planlıyoruz.

Yakın gelecekte açacağımız okulları, ülkemizdeki desteğe ihtiyaç duyan gençlere kaliteli eğitim imkanı sunacak şekilde planlıyoruz. Aynı zamanda, gençlerin güvenli, rahat ve hijyenik bir ortamda barınabilmelerini sağlayacak yurtlar da planımız dahilindedir.

okul-yurtlar-02

TÜMYAD Vakfı olarak, gerçekleşmesi için özenle çaba gösterdiğimiz bu projenin, onların geleceklerine yönelik hedeflerini gerçekleştirebilmelerine büyük ölçüde yardımcı olacağını biliyoruz. Okullarımızda uygulanacak olan eğitim programlarını, gençlerin zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak şekilde planlıyoruz.

Siz değerli destekçilerimizin yardımları ile, bu anlamlı projenin hayata geçirilmesi mümkün olacaktır. Desteğinizle birlikte, ilgiye ihtiyaç duyan gençlerimize ulaşabilecek ve onların hayatlarını değiştirmelerine yardımcı olabilme fırsatı yakalayacağız. Kıymetli bağışlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.