Hakkımızda

2022 yılında TÜMYAD (TÜM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ) tarafından kurulan TÜMYAD VAKFI, TÜMYAD DERNEĞİ’nin kardeş kuruluşudur. Vakıf, hedefleri genişleterek; eğitim, sağlık, sosyal yardım, kültür ve sanat alanlarında insanlığa faydalı çalışmalar yapmak ve bu maksatla yapılan çalışmalara destek olmak amacıyla kurulmuştur. Her canlının yaşam hakkına saygı duyan Vakfımız; doğa ve hayvanlar için de sürekliliği olan projeleri hayata geçirecektir.

TÜMYAD Vakfı, her canlının yaşam hakkına saygı duyar. İnsana ve doğaya saygı ilkesi çerçevesinde her canlının hak ettiği yaşam standardını önemser. Bu kapsamda sürekli yardım projeleri yürütmektedir. Vakfın amacı, Türk milletinin varlığını yüceltmek ve ülke çapında desteğe ihtiyaç duyan insanların ve tüm canlıların yaşamlarına dokunmaktır. Bu nedenle insanların ihtiyaçlarını anlamaya, yardım etmeye ve paylaşmaya da önem veriyoruz. Türkiye'nin kar amacı gütmeyen, güvenilir ve seçkin yardım kuruluşlarından biri olmak için ekip olarak büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmamızda emeği geçen ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

Tarihçe

TÜMYAD Derneği, tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan vatansever insanların kurduğu bir hayır kurumudur. Dernek 2015 yılından bu yana Türkiye'de yardıma muhtaç insanlara ve tüm canlılara destek olmaktadır. Kişiden bağımsız olarak bu vatana “vatanım” diyen her bireye tarafsızlıkla yaklaşır. Vatanını seven her birey için Türk milletinin varlığını yüceltmeyi amaçlar. Siyasi partiler ve resmi kurumlar tarafından finanse edilmeyen, hayır faaliyetlerini sadece gönüllülerin bağışlarıyla sürdüren bir hayır kurumudur. Türk milletinin vicdanını hayata yansıtmak amacı ile çalışan, kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşudur. Derneğimiz, bu hizmetleri sürekli ve kaliteli bir şekilde sağlamanın yanı sıra, kişilerin ihtiyaçlarına uygun ve adil bir şekilde yardım sağlamayı amaç edinmiştir. Bu hedef doğrultusunda tüm yardım çalışmaları sürekli geliştirilmekte ve iyileştirilmektedir. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkaran TÜMYAD Vakfı bu amaçla kurulmuştur.

TÜMYAD, insanlar ve toplumlar arasındaki işbirliği ruhunu canlandırmak için kurulmuş bir vakıftır. Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren vakıf, insanların yaşam kalitelerini korumalarına destek olmak için hizmet veriyor. Vakfın en önemli amacı insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşma duygusunu geliştirmektir. Vakıfta görev yapan veya faaliyetlere gönüllü olarak katılan tüm değerli kişiler, vatanını ve insanını seven ve saygı duyan, insanlar arasındaki yardımlaşma ruhunu canlandırmak için hayatlarını adamış kişilerden oluşmaktadır.

Vakfımızın temel amacı her zaman insanlar arasındaki yardımlaşma duygusunu ön planda tutmaktır.