TÜMYAD, ülkemizdeki insanların yaşam boyu eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya adamış, kar amacı gütmeyen bir vakıftır. Eğitim konusundaki faaliyetini, Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve uluslararası mevzuatın izin verdiği ölçüde gerçekleştirir. Ülkemizdeki insanların eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla projeler geliştirir. Eğitim alanındaki tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak, çocuk ve gençlerin kaliteli bir eğitim almasını hedefler. Bu alandaki tüm çalışmalarını, kıymetli destekçilerin sağladığı eğitim kurumu bağışları ile gerçekleştirir.

TÜMYAD Vakfı, her seviyede yaygın ve örgün eğitim kurumları açma ve işletme yetkisine sahip bir yardım kuruluşudur. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, meslek liseleri, kurs ve benzeri eğitim kurumları açma ve işletme hakkına sahiptir. Ayrıca vakfımız, akademi, yüksekokul, meslek yüksekokulu, üniversite, master, doktora ve lisans sonrası eğitim programları gibi farklı eğitim düzeylerinde hizmet vermeyi amaçlar.

egitim-kurumu-bagisi-02

Alanında uzman eğitimcilerin çalıştığı kaliteli eğitim ortamları oluşturmak, desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere fırsatlar sunmak TÜMYAD Vakfı'nın öncelikli hedefleri arasındadır. Amacımız, imkanı kısıtlı olan yetenekli çocuklar ve gençler için kaliteli bir eğitim kurumunu hayata geçirmektir. Ülkemizdeki desteğe ihtiyaç duyan çocukların ve gençlerin kaliteli bir eğitim almalarını sağlamaktır. Bu amaçla, önümüzdeki dönemde eğitim kurumu açma ve işletme konusunda faaliyete geçmeyi planlıyoruz. Bu konuda ayrıntılı bir çalışma yürütüyoruz. Eğitim kurumu bağışları, bu amaca ulaşmamıza büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Bağışlarınız ile, çocuk ve gençlerin sağlıklı bir eğitim ortamında eğitim görmelerini sağlayabiliriz. Türkiye’de daha eğitimli bir neslin oluşmasına katkı sağlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayabiliriz. Unutmayınız ki, bağışlarınız çocukların geleceğine yapılan en değerli yatırımlardan biridir. Birlikte, desteğe ihtiyaç duyan genç bireylerin eğitim fırsatlarını artırarak, Türkiye'nin geleceğine ışık tutabiliriz.