TÜMYAD Vakfı, kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşudur. Ülkemizdeki insanların yaşamlarını iyileştirmek için sosyal yardım, eğitim yardımı, sağlık yardımı, doğal hayatı koruma ve hayvanları koruma konularında faaliyet gösteriyoruz. Tüm bu faaliyetleri gerçekleştirmemezi sağlayan en önemli kaynak ise, değerli destekçilerimizin kıymetli bağışlarıdır.

Vakıf olarak biz, çevremizde desteğe ihtiyaç duyan insanların ve diğer canlıların ihtiyaçlarına cevap vermek ve onlara yardım etmek için buradayız. Öncelikle sosyal yardım konularında çalışıyoruz ve ekonomik olarak desteğe ihtiyaç duyan insanların ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Aynı zamanda, özellikle gençlerin eğitimine destek olacak projelerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz.

Doğal hayatı koruma ve hayvanları koruma konuları da bizim için oldukça önemlidir. Çevremizdeki doğal yaşamı koruyarak, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, ağaçlandırma projeleri, hayvan barınağı kurma ve hayvanları koruma konularında çalışmalar yapıyoruz.

genel-bagis-02

Vakfımızın amacı sadece yardım etmek değildir, aynı zamanda toplumda bu konuda farkındalık yaratılmasına katkı sağlamaktır. İnsanların birbirlerine yardım etmelerini teşfik etmek, yardımlaşma hakkında bilinç oluşturmaktır. Böylece yardım faaliyetlerine daha fazla katılmalarını sağlamaktır. Bunun için sürekli olarak kampanyalar düzenliyoruz. Tüm bu çaba içerisinde, tek ihtiyacımız olan şey insanların güveni ve desteğidir.

Siz de bizimle birlikte çevremizdeki insanların ve hayvanların yaşamlarını iyileştirmek isterseniz, bağış yaparak bize yardım edebilirsiniz. Büyük ya da küçük, her desteğiniz bizim için değerlidir. Kıymetli desteğinizi her zaman için hatırlayacağız.