TÜMYAD Vakfı olarak, kültür ve sanat kavramının, Türkiye’deki çocukların ve gençlerin gelişimindeki rolünü önemsiyoruz. Bu nedenle, maddi imkanları kısıtlı olan öğrencilerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımlarını sağlamak, en önemli faaliyetlerimiz arasında yer alıyor.

Vakıf olarak, desteğe ihtiyaç duyan gençler bireylerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmalarının, toplumsal anlamda eşit bir fırsat yaratmak açısından önemli olduğunu kanaatindeyiz. Ülkemizdeki gençlerin çoğu zaman sanat etkinlerine katılmak için gerekli maddi kaynakları bulmalarında zorlandıklarını biliyoruz. Bu noktada sizin desteğinizle, hayallerini gerçekleştirebilmeleri için gençlere bir şans sunabiliriz.

Vakfımız, maddi imkanları kısıtlı olan gençlerin ve öğrencilerin, kültür ve sanat etkinliklerine katılımını kolaylaştırmak amacıyla, kültür ve sanat etkinlikleri bağışı programı düzenlemektedir. Sizlerin yapacağı bağışlar sayesinde, öğrencilerin tiyatro, sinema, konser, müze ve benzeri etkinliklere katılımları kolaylaşacak, hayatlarında unutamayacakları deneyimler yaşayacaklardır.

kultur-ve-sanat-etkinlikleri-bagisi-02

Bu bağış programı ile, maddi yetersizlikler nedeniyle bu tür etkinliklere katılamayan öğrencilerin sosyal yaşama uyumlarını arttırmayı ve kültür sanat hayatına katılmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, kültür ve sanat etkinliklerine katılımın sadece eğitim ve sosyal yaşamda değil, aynı zamanda kişisel gelişimde de önemli bir rol oynadığını biliyoruz. Bu nedenle, sizlerin katkılarıyla öğrencilerimizi bu deneyimlerle buluşturmayı hedefliyoruz.

Siz de bu program kapsamında maddi imkanı kısıtlı olan gençlerin ve öğrencilerin kültür ve sanat etkinliklerine katılımına destek olabilirsiniz. Herhangi bir miktar ile katkıda bulunabilir ve onların hayatlarına dokunabilirsiniz. Unutmayın ki, sizin desteğinizle yaşayacakları kültür ve sanat deneyimleri, öğrencilerin gelecekteki hayatlarına olumlu bir şekilde yansıyacaktır.